forskerfabrikken Askim

Forskerfabrikken i Askim

Glitrende krystaller, skjelettforskning og ville eksplosjoner!

Sommerskolen er for elever som skal opp i 5., 6. og 7. klasse til høsten. På sommerskolen blir deltakerne flinkere i naturfag og lærer mer om kjemi, fysikk og biologi. Kurset følger skolens læreplan for 5. – 7. trinn i naturfag.

Vi har bare en klode, men den har mye å by på! På årets sommerskole skal vi utforske mineraler, bergarter og fossiler, og dyrke egne krystaller. Vi skal lage kule vulkaner og eksplosive såpebobler.
Vi skal også undersøke noen av miljøutfordringene som plager kloden vår; Hvordan er det å være fisk i et hav fylt av plastsøppel? Og hvordan kan du og jeg bidra til at havet ikke blir fremtidens søppeldynge?
Det blir også tid til leken matematikk, steinjakt og bleieforskning. Vi vil vise barna hvor morsomt og spennende naturvitenskap kan være!

NB! Sommerskolen er lik den i 2017. Vi ønsker velkommen til en opplevelse du sent vil glemme!

Alle som deltar får en forsker t-skjorte, forskerbriller, kurshefte og et eget sett med flotte krystaller og mineraler til odel og eie.

Alder For barn som skal starte på 5.-7. trinn til høsten 2019
Sted Askimbyen skole, Skolegata 36, 1831 Askim
Tid Uke 26, mandag 24. juni  - fredag 28. juni fra kl. 09.00-15.00 (oppmøte hver dag kl. 08.50)
Pris Kr 2795,-.
Påmelding http://www.forskerfabrikken.no (velg Østfold fylke og velg kurs) NB! Før påmelding må du registrere deg som bruker av våre nettsider
Utstyr Forskerfabrikken stiller med alt ustyr. Husk matpakke og drikke.  Deler av kurset foregår utendørs. Ha med klær som passer for været.  
Del: