Kodekurs

Kodekurs i Askim

Liker du dataspill? Har du lyst til å lage dine egne spill?

Kurset er dessverre avlyst. 

På dette kurset skal vi tegne egne figurer og lære hvordan vi kan kode dem til å bli vårt eget lille dataspill. Siden koding og programmering kan virke litt vanskelig til å begynne med, har jeg laget et dataspill som gjør det enklere for oss å lære hvordan koding fungerer.
Det kommer til å bli mye prøving og feiling, men fantastisk gøy når man endelig ser at figuren man har laget kan hoppe rundt i sitt eget univers du har laget helt selv. Jeg kommer til å være tilstede hele tiden for å hjelpe deg underveis. På slutten av kurset skal jeg lære deg litt om hvordan du kan lære deg mer på egenhånd hjemme. Det er sånn jeg har lært å lage spill!

Kurset holdes av meg, Jardar Solli (27år), fra Enebakk og selvlært spillutvikler.

Alder Fra 11 - 14 år (unntak kan gjøres)
Sted Kulturskolen i Askim
Tid Mandag 24. juni - onsdag 26. juni, alle dager fra kl 10.00 - 15.00 (forutsatt at det blir nok deltagere)
Pris Kr 1200,- inkludert kurs og materiell. Faktura sendes ved påmelding.
Påmelding Innen 1. juni til jardar@midie.no Påmeldingen må inneholde navn, adresse, førdselsdato, telefon og e-postadresse og en kort forklaring på hvorfor du har lyst til å være med på dette.
Utstyr Du må ha egen bærbar pc og ha minimum 10GB ledig plass på harddisken. På denne må vi innstallere 3 gratis programmer som vi trenger for å tegne, kode og programmere dataspill.
Det er mulig å ha med stasjonær pc ved behov. Dette må speseifiseres i påmeldingsmailen.
Husk å ta med egen mat og drikke.

 

Del: