Hest og barn

Ridekurs i Askim

Askim Rideklubb inviterer til ridekurs på Trippestadbanen. Vi har ridehall og store uteområder.

Askim Rideklubb er et autorisert ridesenter med erfarne og utdannede instruktører. Vi har snille hester av forskjellige størrelser og utdanningsnivåer, så vi har noe som passer for alle. Vi underviser i ridning, hestestell, stallstell og andre hesterelaterte aktiviter. Vi setter sikkerhet i høysetet. Kurset avholdes i vårt anlegg på Trippestad, så vi har ridehus, og stort uteområde å boltre seg rundt på. 

Ridning er en sunn hobby, da den gir deg god kontakt med dyr, nærhet med naturen, mye mosjon, frisk luft og ikke minst omgang med andre hesteinteresserte barn og ungdom. 

Vi deler elevene inn i forskjellige grupper etter nivå, så kurset passer både for nybegynnere, litt øvet (kan trave) og øvede (kan galoppere og hoppe små hinder). 

Vi har kurs uke 26, 27 og 33. 
 
Vi ønsker alle velkomne, nybegynnere og øvede elever. Under ridning skal man ha bukser og støvler/ høye sko med liten hæl. Du kan ta med lettere sko som kan brukes under de andre aktivitetene om det ønskes. 

Vi serverer lunsj hver dag.

Alder Fra 7 år og oppover
Sted Askim Hestesportsenter, Trippestadveien 26, 1814 Askim
Tid

Uke 26: Mandag 24. juni - fredag 28. juni kl. 09.30 - 14.00

Uke 27: Mandag 1. juli – fredag 5. juli kl. 09.30 - 14.00

Uke 33: Mandag 12. august - fredag 16. august kl. 09.30 - 14.00

Pris Kr. 2.100,-.
Sendes ut på giro ca. 3 uker før kursoppstart. Kurset må betales før kurset starter, og kvittering skal framlegges på første oppmøtedag.
Påmelding På e-post til rideskolen@askimrideklubb.no innen 10. juni
Utstyr Ta på klær etter vær og føre. Ridning foregår først og fremst innendørs, men andre aktiviteter kan være ute. Barna skal ha høye sko/ støvler med hæl under ridning, noe lettere sko til andre aktiviter (ikke gloggs eller sandaler). Barna skal ha bukser å ri i. Vi har hjelmer og sikkerhetsvester til utlån. Vi serverer lunsj, men ta gjerne med noe å drikke.

 

 

 

 
Del: