Bandkurs-logo-Svarverock3

Svarverock for ungdom

Spiller du et instrument? Liker du å spille sammen med andre? Er du glad i dyr? Er du glad i friluftsliv? Da er Svarverocken noe for deg!

Det blir nok ikke bare rock, men også pop og viser. Vi legger opp låter etter ønsker fra deltakerne. Derfor må alle deltakerne melde fra på forhånd om låter de kan godt, eller om det er låter de har lyst til å jobbe med. Alle kan ikke få ønskene sine oppfylt, men vi gjør så godt vi kan.

Kurset er for deg som er mellom 12 og 17 år, som spiller enten gitar, bass, trommer, piano/keyboard, trombone, saxofon, trompet, strykeinstrument eller synger. Dere kan melde dere på som band eller som enkeltpersoner.

Du trenger ikke være så veldig erfaren, men litt kjennskap til instrumentet er en fordel, og du må ha lyst til å spille i band. Det er faktisk ikke så vanskelig! På kurset kommer vi til å bytte på med utendørsaktiviteter og bandsamspill, og samles til felles samvær på kveldene. 

Innkvarteringen er på to- og tremannsrom fordelt på to hus på gården. Det er muligheter for morgenbad i Nøadammen som ligger like ved huset, og det blir hyggelige og smaksrike måltider i hovedhuset med kortreiste økologiske ingredienser.

 

Når vi ikke øver, slapper vi av i hagen, leker, spiller litt volleyball kanskje, tar en kanotur eller stikker en tur til skogs. Man kan prøve fiskelykken, men også få seg en tur med huskiene Malik og Nanok. 
Det er fint å sykle i området, så ta med sykkel!

www.facebook.com/Svarverudskogen-774369989264103/

 

Vi sees!

Alder

Gutter og jenter i alderen 12 - 17 år

Sted

Svarverudskogen, Svarverudveien 220, 1878 Hærland

Tid

Søndag 23. juni - fredag 28. juni

Pris

Kr 3800,-
Betales inn på kononummer: 1822 85 57966 for å bekrefte påmelding

Påmelding

www.svarverock.no

Utstyr

Musikkinstrument, sykkel, fiskestang, sengetøy, klær, badetøy og redningsvest

 

 
Del: